Spørgsmål & Svar

Få vurderinger fra op til 3 ejendomsmæglere – Let og enkelt

Hvordan fungerer Bolias?

Når du udfylder skemaet på forsiden sender Bolias din forespørgsel ud til 3 ejendomsmæglere i dit lokalområde, som står klar til at vurdere din bolig og give dig det bedst mulige tilbud på salær og bedst mulige salgspris på din bolig.

Hvornår kan jeg påbegynde mit boligsalg?

Så snart ejendomsmæglerne har vurderet din bolig og du har modtaget dine tilbud på salær og salgspris kan du selv vælge hvilket tilbud der passer dig bedst. Ejendomsmægleren går herefter i gang med at sælge din bolig på det ønskede tidspunkt.

Er jeg forpligtet til at gøre brug af mine tilbud?

Det er altid både gratis og uforpligtende at gøre brug af Bolias tjeneste og du behøver ikke gøre brug af de tilbud som du modtager.

Kan jeg også benytte Bolias til at sælge sommerhus eller grund?

Ja, ved at benytte Bolias kan du også indhente tilbud på at sælge dit sommerhus eller din grund. Det er ligeledes gratis og uforpligtende, og du vælger blot Sommerhus eller Grund ved feltet boligtype.

Fandt du ikke svar på dine spørgsmål?

Besøg vores Kundecenter hvor vi står til rådighed og besvarer alle dine spørgsmål via vores kontaktformular eller på vores kundeservice chat.

588 boligejere

Har vi indtil nu hjulpet med at få den bedste salgsaftale på deres bolig, og vi kan også hjælpe dig - Få uforpligtende tilbud i dag.

Få gratis tilbud