Loading...

bedste sommerhussalg med 3 gratis tilbud fra lokale ejendomsmæglere

Start her og vælg din boligtype:

home

Villa

holiday_village

Rækkehus

apartment

Lejlighed

cottage

Sommerhus

location_city

Andelsbolig

nature_people

Grund

Vi samarbejder bl.a. med førende mæglere fra:

Lad Bolias gøre arbejdet og lad ejendomsmæglerne konkurrere om dit sommerhussalg

Ved at indhente vurderinger fra flere ejendomsmæglere, sikrer du dig den helt rigtige salgspris og det laveste salær - Gratis & uforpligtende.

 • Udfyld skemaet på 2 min.

  Lav kun én enkelt forespørgsel, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til flere ejendomsmæglere.

 • Få op til 3 tilbud

  Du får op til 3 vurderinger, og vælger selv det samlede tilbud der passer dit sommerhussalg bedst.

 • Vælg selv det bedste tilbud

  Det er altid uforpligtende og gratis at benytte Bolias tjeneste.

Det siger vores brugere

 
 
 
 
 
5/5
 • Hurtig og nemt

Jeg fik hurtigt og nemt flere vurderinger, og priser på mit boligsalg.

Lisa Østergaard
 
 
 
 
 
4/5
 • Fik 3 gode vurderinger

Mæglerne var hurtige med svar, og min bolig var til salg i løbet af 5 dage.

Morten Jensen
 
 
 
 
 
5/5
 • Sparede 10.000 kr.

Jeg sparede 10.000 kr. på salæret, og solgte min bolig på kun 4 uger.

Hanne Aaby

588 boligejere

Har vi indtil nu hjulpet med at få den bedste salgsaftale på deres bolig, og vi kan også hjælpe dig - Få uforpligtende tilbud i dag.

Få gratis tilbud
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at få flere vurderinger. Udfyld skemaet på 2 minutter, så klarer vi arbejdet og kontakter flere ejendomsmæglere.

 • Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Bolias tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af dine vurderinger.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret.

Nyheder om Bolias og sommerhussalg

Læs mere om sommerhus salg her



Sommerhus salg

Går ud med planer om at sælge dit sommerhus? Så læs gerne afsnittende nedenfor, hvor du kan blive meget klogere på det at sælge et sommerhus, ligesom du også kan blive opdateret på, hvad det er værd at være opmærksom på, når du står over for et sommerhus salg. Her vil du ligeledes kunne læse mere om, hvordan Bolias kan hjælpe dig med at finde den bedst mulige ejendomsmægler til at varetage dit sommerhus salg.


Sælg dit sommerhus selv eller med en ejendomsmægler

Når du står over for et sommerhus salg, så har du mulighed for at tage dig af samtlige processer selv gennem et såkaldt selvsalg. Ved at gøre brug af denne fremgangsmåde har du mulighed for at spare salæret til ejendomsmægleren, men du vil således også selv skulle stå for at indhente de nødvendige dokumenter, videreformidle budskabet om, at dit sommerhus er til salg og stå for fremvisninger. Skulle du allerede have en interesseret køber på hånden, så kan du med fordel vælge selvsalg, da du på den måde slipper for at betale en høj pris for, at ejendomsmægleren udelukkende tager sig af papirarbejdet.

Har du et sommerhus, som måske kan være lidt sværere at sælge, eller ønsker du ikke at sætte dig ind i, hvilke dokumenter der skal indhentes i forbindelse med dit sommerhus salg, så kan du med fordel sætte en ejendomsmægler på opgaven. Vælger du at få en ejendomsmægler med i processen med dit sommerhus salg, så vil du mange steder have mulighed for at vælge mellem forskellige løsninger, alt efter hvor meget du ønsker, at de skal tage sig af, og hvor meget du selv vil stå for. Der er således en høj grad af fleksibilitet fra ejendomsmæglernes side i forhold til, hvordan du foretrækker at fordele arbejdsopgaverne i forbindelse med dit sommerhus salg. En anden fordel ved at gøre brug af en ejendomsmægler er, at de typisk har et godt kendskab til lokalområdet og har kontakt til mange mennesker og derfor også kan nå ud til mange flere med deres markedsføring.


Sommerhussalg - Sælg dit sommerhus selv eller med en ejendomsmægler

Vurdering af dit sommerhus

Når du står over for et sommerhus salg, så er en vigtig del af processen at få en vurdering af ejendommens værdi. Til at udføre en vurdering af dit sommerhus kan du med fordel vælge en lokal mægler, der har indgående kendskab til boligmarkedet og andre forhold i nærområdet. Hos Bolias kan vi hjælpe dig med at indhente vurderinger fra tre forskellige mæglere fra dit lokalområde, og herefter står det dig frit for, om du vil benytte dig af en af dem i forbindelse med dit sommerhus salg.

Når værdien på dit sommerhus skal fastsættes, så afhænger vurderingen af flere forskellige parametre. Blandt dem kan nævnes:

 ● Markedspris – Dette er en af de mest essentielle faktorer, når det kommer til vurdering af sommerhuset. Her bliver der set på, hvad prisen er for andre sommerhuse i nærområdet.

 ● Beliggenhed – Placeringen af boliger såvel som sommerhuse har stor indflydelse på, hvad salgsprisen kommer til at ligge på. Huse, der ligger helt inde midt i København, kan således sælges langt dyrere end huse, der ligger ude på landet. På samme måde kan sommerhuse med en ekstra favorabel beliggenhed også sælges for et højere beløb. For mange tæller havudsigt højt, og et sommerhus med udsigt til havet vil således ofte være nemmere at sælge.

 ● Kvadratmeter – Størrelsen på huset spiller selvsagt en rolle for, hvad det er værd, men derudover kan kvadratmeterprisen også være meget forskellig ift. hvor i landet, huset ligger.

 ● Stand – Sommerhusets stand har en betydelig effekt på, hvad det koster. Der kan sagtens være en stor grund knyttet til sommerhuset, men hvis selve huset har brug for en større renovering, så vil dette tælle negativt i vurderingen. Vil du gøre dit for at øge salgsværdien, så kan du således forbedre sommerhusets stand gennem mindre eller større renoveringer.

 ● Udenomsarealer – Her bliver der set på de arealer, der omgiver sommerhuset. Et sommerhus ned til vandet og med havudsigt vil således kunne sælges til en betydeligt højere pris end et sommerhus, der ligger lige op til en motorvej.

Vil du gøre dit for at få en så høj vurdering som muligt, så kan du med fordel læse afsnittet nedenfor, hvor vi har samlet en oversigt over små ændringer, du selv kan foretage, og som kan ende med at gøre en forskel for vurderingen i forbindelse med dit sommerhus salg.


Få en højere vurdering af dit sommerhus

Der er forskellige faktorer, der har indflydelse på vurderingen af dit sommerhus, og der kan være tale om ganske få og enkle tiltag, som kan være med til at gøre en mærkbar forskel.

 ● Frisk haven op – Haven vil typisk være det første, potentielle købere vil se, så hvorfor ikke byde dem velkommen med en tomtrimmet version? Her kan du med fordel rydde op i ting, der bare ligger og flyder, ligesom at du kan plante flotte og farverige blomster og slå græsset. Vil du gøre lidt ekstra ud af det, så kan du også med fordel fjerne de slidte og revnede fliser og skifte dem ud med nogle helt nye. Er haven til sommerhuset stor nok til det, kan du også gøre noget ud af at skabe hyggelige kroge, som gør det nemt for potentielle købere af visualisere deres fremtidige stunder i selskab med gode venner og familie i sommerhuset.

 ● Optimér el-installationerne – Når folk skal købe ny bolig eller sommerhus, så vil fleksibilitet ift. el-installationerne være vigtige for mange. Derfor kan det være en fordel at forbedre de nuværende løsninger i sommerhuset, da det kan være med til at få det til at fremstå mere attraktivt for potentielle købere.

 ● Giv væggene et lag maling – Nymalede vægge kan være med til at gøre en enorm forskel, og tiden, du bruger på at give væggene et frisk lag maling, vil således være godt givet ud.

De ovenstående forbedringer vil ikke kun være med til at hæve salgsprisen, men også være med til at sikre et hurtigere salg, og der er således god grund til at sætte lidt tid af til at lave disse forbedringer på dit sommerhus for at gøre dit for, at dit sommerhus salg bliver en succes.


Sommerhussalg - Få en højere vurdering af dit sommerhus

Sommerhus salg vha. skuffesalg

Et skuffesalg betyder, at der ikke bliver meldt ud på offentlige kanaler, at dit sommerhus er til salg. Der kan være flere fordele forbundet med et skuffesalg, og en af dem er, at sommerhusets liggetid ikke bliver oplyst. En lang liggetid er på alle måder en dårlig ting for dig som sælger, da det kan være med til at skræmme potentielle købere væk, ligesom det også kan bruges til at presse prisen ned i en prisforhandling. Med et skuffesalg bliver liggetiden ikke vist, og du kan således sælge dit sommerhus i ro og mag uden at skulle bekymre dig om, at liggetiden bliver længere dag for dag. Derudover vil der ikke stå et ”til salg”-skilt ude foran sommerhuset. Der kan være flere gode grunde til at gøre brug af skuffesalg. Måske skal du sælge dit sommerhus af personlige årsager såsom en skilsmisse, som du ikke ønsker, at andre skal vide noget om. Måske har du ikke noget ønske om, at billeder af dit sommerhus skal vises på nettet og andre steder i offentligheden. Hvis der er mange sommerhuse til salg i området, så kan de mange ”til salg”-skilte være med til at skræmme potentielle købere væk. Informerer du din ejendomsmægler om, at du vil sælge dit sommerhus gennem et skuffesalg, så vil de gøre brug af deres store kundekreds til at få dit sommerhus solgt. Hvis de taler med en køber, som er interesseret i lige præcis dit sommerhus, så kan de præsentere det som et godt match for dem. Måske er du heldig, at de allerede har en køber ved hånden, som bare står og venter på et sommerhus som dit. Går du med tanker om et sommerhus salg, så er det værd at have med i overvejelserne, at du kan gøre det gennem et skuffesalg.


Tre hurtige tips til dit sommerhus salg

1.  Måske har du allerede modtaget tilbud på dit sommerhus, som du har takket nej til, fordi de var alt for lave. Men anbefalingerne går faktisk på, at du bør tænke dig ekstra godt om, inden du takker nej til et tilbud, og vil du have dit sommerhus solgt snarest muligt, så kan det være nødvendigt at indse, at fortjenesten fra salget måske ikke bliver så stort, som du havde håbet på.

2.  Du kan med ganske få midler og en ganske lille indsats få dit sommerhus til at fremstå ekstra lækkert og indbydende. Her kan et lag maling for eksempel hurtigt få sommerhuset til at tage sig ekstra flot ud. Du kan også vælge at tage en del af møblementet ud af dit sommerhus. Det vil få det til at fremstå større, ligesom det giver bedre mulighed for, at potentielle købere kan forestille sig deres egne møbler i de enkelte rum.

3.  Sidst, men ikke mindst, kan du genoverveje de kanaler, du gør brug af for at få sommerhuset solgt. Her kan du vælge at tage udgangspunkt i, hvor du selv søger efter informationer, når du skal investere i noget stort. Det kan være gennem søgninger på nettet, og det kan være gennem artikler i aviser. Drømme og behov sættes i gang af forskellige kanaler, og det kan derfor være en fordel at sprede budskabet om, at dit sommerhus er til salg gennem både sociale medier, dagblade, bolighjemmesider og gennem et salgsskilt ud til vejen. På den måde kommer du ud til en så bred gruppe af mennesker som muligt, og måske er det lige præcis et sommerhus som dit, som nogen af dem går og drømmer om?


Sommerhussalg - Tre hurtige tips til dit sommerhus salg

Sommerhus salg vs. salg af helårshus

Hvis du før har prøvet at sælge et helårshus, så ved du også, at det er lovpligtigt at få udarbejdet et energimærke på ejendommen. Dette gælder ikke for sommerhuse. Som ved salg af helårshuse kan du overveje at tegne en ejerskifteforsikring. Den vil være med til at sikre, at du ikke har sælgeransvar for sommerhuset de næste 10 år. Derudover er det værd at være opmærksom på, at når du sætter et sommerhus til salg, så omfatter den angivne pris som oftest også inventaret. Dette kan dog forhandles. Er der tale om sommerhuse, der ligger på lejet grund, så kan der gælde nogle særlige regler, som vil afhænge af indholdet i den kontrakt, som er mellem lejer og grundejer.

Alt i alt er det ganske få ting, der adskiller salg af sommerhus fra salg af helårshus, og derfor anbefales det også at gøre brug af en ejendomsmægler ved salg af sommerhus for på den måde at få den bedste handel og et hurtigt salg.


Lad Bolias hjælpe dig med dit sommerhus salg

Hos Bolias kan vi assistere med dit sommerhus salg ved at hjælpe dig med at finde en ejendomsmægler, som kan få dig succesfuldt gennem alle processer i forbindelse med salget. Du skal blot bruge ganske få minutter på at udfylde en ansøgning, og herefter sender vi den ud til forskellige ejendomsmæglere i dit lokalområde, som har mulighed for at komme med deres respektive vurderinger og salgstilbud på dit sommerhus. På den måde vil det være ejendomsmæglerne, der konkurrer om dig og dit sommerhus salg, og du vil i samme omgang spare både tid og penge. Når du har modtaget de forskellige salgstilbud, så er det blot op til dig at beslutte, hvilken af mæglerne du ønsker at gøre brug af. For os hos Bolias er det vigtigt, at du som kunde er i fokus, og vi gør derfor vores for, at du får en god og tryg oplevelse, når du vælger at gøre brug af vores tjeneste. Vi arbejder for fortsat at forbedre vores koncept, og vi arbejder tæt sammen med nogle af de førende ejendomsmæglere i landet. Samtidig arbejder vi fortsat på at udvikle tiltag, der gør det nemt for dig at sælge din bolig eller dit sommerhus til den bedst mulige pris. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har forslag til forbedringer, eller hvis du har spørgsmål til vores services.

Prøv vores ØkonomiTjek

Bolias er en del af Leadwise der bl.a. driver Letfinans – Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi.

Spar penge