Loading...

bedste boligsalg med 3 gratis tilbud fra lokale ejendomsmæglere

Start her og vælg din boligtype:

home

Villa

holiday_village

Rækkehus

apartment

Lejlighed

cottage

Sommerhus

location_city

Andelsbolig

nature_people

Grund

Vi samarbejder bl.a. med førende mæglere fra:

Lad Bolias gøre arbejdet og lad ejendomsmæglerne konkurrere om dit skuffesalg

Ved at indhente vurderinger fra flere ejendomsmæglere, sikrer du dig den helt rigtige salgspris og det laveste salær - Gratis & uforpligtende.

 • Udfyld skemaet på 2 min.

  Lav kun én enkelt forespørgsel, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til flere ejendomsmæglere.

 • Få op til 3 tilbud

  Du får op til 3 vurderinger, og vælger selv det samlede tilbud der passer dit skuffesalg bedst.

 • Vælg selv det bedste tilbud

  Det er altid uforpligtende og gratis at benytte Bolias tjeneste.

Det siger vores brugere

 
 
 
 
 
5/5
 • Hurtig og nemt

Jeg fik hurtigt og nemt flere vurderinger, og priser på mit boligsalg.

Lisa Østergaard
 
 
 
 
 
4/5
 • Fik 3 gode vurderinger

Mæglerne var hurtige med svar, og min bolig var til salg i løbet af 5 dage.

Morten Jensen
 
 
 
 
 
5/5
 • Sparede 10.000 kr.

Jeg sparede 10.000 kr. på salæret, og solgte min bolig på kun 4 uger.

Hanne Aaby

588 boligejere

Har vi indtil nu hjulpet med at få den bedste salgsaftale på deres bolig, og vi kan også hjælpe dig - Få uforpligtende tilbud i dag.

Få gratis tilbud
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at få flere vurderinger. Udfyld skemaet på 2 minutter, så klarer vi arbejdet og kontakter flere ejendomsmæglere.

 • Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Bolias tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af dine vurderinger.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret.

Nyheder om Bolias og skuffesalg

Læs mere om skuffesalg herSælg din bolig gennem et skuffesalg

Går du med planer om at sælge din bolig? Så er der flere forskellige måder at gøre det på. Du kan få din ejendomsmægler til at sprede budskabet om, at din bolig er til salg til så mange som muligt, og du kan også vælge at gøre det på mere diskret vis gennem det, der kaldes et skuffesalg. Vil du vide mere om, hvordan et skuffesalg forløber, og hvad fordelene ved det helt konkret er, så kan du med fordel læse med nedenfor, hvor vi har udarbejdet en udførlig guide til dig. Her kan du også finde ud af, hvordan vi hos Bolias kan hjælpe dig med at finde den ejendomsmægler, der kan gøre dit skuffesalg til en succes.


Hvad er et skuffesalg?

Et skuffesalg er kort sagt kendetegnet ved, at din bolig bliver solgt på diskret vis, helt uden at den er blevet eksponeret på diverse boligsider og i avisen. Samtidig indbefatter skuffesalg også, at der ikke er nogen registreret liggetid. Med et skuffesalg bliver der altså gået uden om de klassiske salgskanaler, ligesom der heller ikke vil stå et ’til salg’-skilt ude foran boligen. Huset vil derfor kun blive vist frem for dem, som ejendomsmægleren vurderer til at være oplagte som købere af lige præcis dette hus. Det bliver mere og mere populært at sælge sin bolig gennem et skuffesalg. Dette har også noget at gøre med en stor efterspørgsel, som gør det muligt at sælge boligerne direkte til køberne gennem et skuffesalg, uden at der skal bruges tid og penge på at markedsføre boligen gennem klassiske salgskanaler.


Skuffesalg - Hvad er et skuffesalg

Hvorfor sælge sin bolig gennem et skuffesalg?

En af fordelene ved at sælge sin bolig som skuffesalg er, at du undgår, at der registreres liggetid på din bolig, hvilket ellers er noget, som købere oftere bruger til at presse prisen med. Med et skuffesalg kan du i stedet vente i ro og mag på, at den rette køber dukker op, og du kan få solgt din bolig til en favorabel pris.

En anden fordel ved at sælge gennem et skuffesalg er, at du slipper for de omkostninger, der ellers er forbundet med at markedsføre boligen og salæret til ejendomsmægleren. Samtidig slipper du for at bruge penge på tilstands-, el- og energirapport, indtil du står med en interesseret køber på hånden. Med andre ord er et skuffesalg en effektiv måde at sikre, at boligsalget er billigt, og at du får solgt dit hus til en så høj pris som muligt.

Du bør dog være opmærksom på, at et skuffesalg vil kræve lidt ekstra af dig som sælger, da du selv skal stå for at finde købere og derudover også skal stå for fremvisning af boligen.

Der kan være flere gode grunde til, at du som sælger vælger at gøre brug af et skuffesalg. Måske har du virksomhed i dit hjem og ønsker ikke, at kunder skal have kendskab til, at boligen er til salg. Det kan også være, at du er i gang med at sælge dit hus af personlige årsager, såsom en skilsmisse, og ikke ønsker, at andre skal have kendskab til dette. Det kan også være, at du har et ønske om, at der ikke skal vises billeder af din bolig på nettet og andre offentlige steder.


Gør din bolig mere værd

Uanset om du ønsker at sælge din bolig på offentlig vis, eller om du foretrækker at gøre det gennem et skuffesalg, så kan du med fordel sætte lidt tid og penge af til mindre forbedringer i huset. Det kan være med til at øge dets værdi, og det kan også få huset til at fremstå mere attraktivt for potentielle købere og dermed forkorte liggetiden.

1.  Sørg for at få udbedret alvorlige fejl. Hvis alvorlige fejl er angivet i tilstandsrapporten, så vil det være noget, som potentielle købere bider mærke i, og som kan ende med at være en deal breaker for dem.

2.  Du kan også med fordel give boligen et lille ansigtsløft ved at skifte vinduerne. Det er noget af det første, som køberne ser, og samtidig vil nye vinduer kunne give en besparelse på varmeregningen.

3.  Du kan også med fordel fokusere på andre ting, som falder en interesseret køber i øjnene. Du kan for eksempel give havelågen og stakittet et frisk lag maling, ligesom du kan tjekke, om alt udendørsbelysningen virker, som den skal. En anden nem ting, der kan gøre en forskel for indtrykket af huset er, at den tilhørende have har trimmede bede, og at græsset er slået.

4.  Hvis boligens mure er slidte at se på, så kan du med fordel pudse dem op og på den måde få boligen til at fremstå mere velholdt.

5.  Skulle taget på boligen trænge til en kærlig hånd, så kan du rense taget. Står det værre til, kan du også vælge at få lagt et helt nyt tag. Et nyt tag gør en stor forskel i forhold til energibesparelse, og samtidig er det et stort projekt, som køberen slipper for at skulle i gang med, når de overtager huset.


Fordele og ulemper ved et skuffesalg

Allerede når du går med overvejelser om at sælge via et skuffesalg, kan du forhøre dig hos din mægler, om vedkommende allerede har nogen i deres kundekartotek, som søger en bolig som din. Både for køber og for sælger er der en klar fordel i et skuffesalg ved, at der ikke skal bruges penge på markedsføringen, ligesom der kan spares tid, hvis mægleren allerede skulle have interesserede købere ved hånden.

En af ulemperne ved at skuffesalg er, at du risikerer at gå glip af potentielle købere, da de ikke får nys om, at din bolig er til salg, når du ikke markedsfører den på de klassiske kanaler. Når du vælger at sætte dit boligsalg på autopilot, som det er tilfældet med et skuffesalg, så kan du altså risikere, at du ikke får det bedst mulige bud på din bolig. Vælger du at gøre brug af skuffesalg, så kan du med fordel gøre det flere steder ad gangen for at øge dine chancer for at få boligen solgt.


Skuffesalg - Fordele og ulemper ved et skuffesalg

7 grunde til at vælge et skuffesalg

1.  En lang liggetid er noget, der kan gøre de fleste potentielle købere bekymrede. Og så snart der er sat et salgsskilt op uden for huset, begynder uret at tikke, og du kan gå og være bekymret om en liggetid, der bare bliver længere dag for dag. Vil du undgå, at liggetiden er synlig for omverdenen, så kan du vælge et skuffesalg, da liggetiden ikke bliver registreret nogen steder.

2.  En lang liggetid kan også koste dig dyrt, da den giver boligkøberen et stærkt kort på hånden, når det kommer til forhandling af prisen. Hvis din bolig har været længe på markedet, så vil køberne ofte forvente et større afslag, og du kan føle dig presset til at sige ja, da et nej til tilbuddet vil betyde en endnu længere liggetid. Ved et skuffesalg kan du slippe for dette pres, da du kan takke nej til eventuelle bud uden at skulle bekymre dig om liggetiden.

3.  Et skuffesalg er en mulighed for at sælge din bolig på diskret vis, da der ikke bliver skiltet med, at det er til salg, og du slipper derfor for at stille dit hjem til offentligt skue.

4.  Du kan spare salæret til ejendomsmægleren ved at benytte dig af et skuffesalg, da du således slipper for dyr annoncering i forbindelse med markedsfæringen af din bolig. I stedet vil din bolig blive sendt direkte til købernes indbakke, og det vil blive gjort, når de i forvejen har vist interesse for en bolig som din.

5.  Der er tidligere blevet lavet undersøgelser, som viser, at boligsøgende foretrækker at boliger bliver fremvist af dem, som bor der, frem for af en ejendomsmægler. Du kender din bolig og dit nabolag bedst, og du vil derfor kunne svare bedst på købernes spørgsmål. Måske er det afgørende for dem, om der ligger en god børnehave tæt på, og måske vil de vide mere om, hvor de nærmeste supermarkeder ligger. Her kan du være behjælpelig og komme med dine egne personlige erfaringer. Når du selv står for fremvisningen af dit hjem, så har du mulighed for at fremhæve lige præcis det, du allerbedst kan lide ved det.

6.  Hvis du vælger at sælge din bolig på den traditionelle måde, så vil ejendomsmægleren ofte anbefale dig at sætte en skarp pris, så du på den måde undgår en for lang liggetid og synlige prisændringer, da det kan være med til at skade dine muligheder for at boligsalg. Vælger du i stedet at gøre brug af et skuffesalg, så behøver du ikke at frygte hverken synlig liggetid eller ændringer i prisen, og du kan derfor lægge ud med at angive den pris, du helst ser, at du får for din bolig. Får du senere hen lyst til et ændre på prisen, så kan du gøre det på helt diskret vis.

7.  Får du lyst til eller behov for at tage en pause fra boligsalget, så er det nemmere med et skuffesalg. Ved et traditionelt salg vil du være bundet til mæglerens formidlingsaftale, og du kan derfor ikke pause boligsalget, som du selv ønsker.


Skuffesalg online

Flere forskellige udbydere har valgt at udfordre de traditionelle ejendomsmæglere ved at tilbyde skuffesalg online. Her er det muligt at få gennemført salget til en meget lavere pris, end det vil koste at sætte en ejendomsmægler på opgaven. Konceptet bag online skuffesalg går ud på, at sælgere, der ønsker at sælge gennem et skuffesalg, bliver matchet med købere, der er interesserede i lige præcis den type af hus, som vedkommende tilbyder, og dette foregår online og udenom ejendomsmæglerne. Der er derfor tale om en slags online matchmaking mellem køber og sælger. Med skuffesalg online har du mere kontrol over dit boligsalg, og du slipper samtidig for det, som de fleste sælgere frygter: liggetid. Ved at sælge din bolig gennem et online skuffesalg, vil interesserede nemlig ikke blive informeret om liggetiden. Dette er også gældende for et skuffesalg via en ejendomsmægler. Er du kommet frem til, at et skuffesalg er den rette løsning for dig, så kan du med fordel læse afsnittet nedenfor, hvor vi fortæller mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den rette mægler, der kan hjælpe dig godt i mål med dit boligsalg.


Skuffesalg - Skuffesalg online

Find en ejendomsmægler til dit skuffesalg

Hvis du ønsker at sætte din bolig til salg via et skuffesalg, så er det vigtigt, at du finder den helt rette ejendomsmægler til opgaven, og her kan du med fordel afsøge markedet grundigt og se nærmere på mulighederne i dit lokalområde. Det er især køberkartoteket hos hver ejendomsmægler, som er central i skuffesalgssager. Her vil ejendomsmægleren nemlig sende oplysninger om din bolig og andet materiale, der kan være relevant at kende til, til potentielle købere i deres kundekartotek – og jo større dette kartotek er, jo flere mulige købere er der til din bolig. Her er det også værd at kigge på, hvilke kundetyper mægleren har erfaring med, og hvilke boliger han eller hun tidligere haft succes med at sælge. På den måde har du mulighed for at finde en ejendomsmægler, som er specialist i at sælge lige præcis din type bolig. Vi kan hos Bolias hjælpe dig med at indhente tilbud fra tre forskellige ejendomsmæglere fra dit lokalområde helt uden, at det koster dig noget. Du skal blot udfylde ansøgningen, og så tager vi os af arbejdet med at få tilbud fra forskellige ejendomsmæglere, som du herefter kan vælge mellem. Da det er ganske gratis at gøre brug af vores tjeneste, så kan du med fordel undersøge dine muligheder for at finde den rette ejendomsmægler til dit skuffesalg allerede i dag. Har du spørgsmål til os i forbindelse med valg af ejendomsmægler, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos os er du som kunde altid i centrum, og vi sætter en ære i at guide dig bedst muligt gennem processen med at finde den rette ejendomsmægler, uanset om der er tale om et skuffesalg eller et salg gennem offentlige kanaler.

Prøv vores ØkonomiTjek

Bolias er en del af Leadwise der bl.a. driver Letfinans – Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi.

Spar penge