5 gode råd til dit boligsalg

Lad Bolias gøre arbejdet og lad mæglerne konkurrere om dig

5 gode råd til dit boligsalg

Når du har truffet beslutningen om at sælge din bolig, giver vi dig her 5 gode råd til dit boligsalg.

1. Det er altid en god idé at gennemgå din økonomi, så du ved hvordan din økonomi ser ud både før og efter salget af din bolig.

2. Inden du vælger hvilken ejendomsmægler der skal sælge din bolig, kan der være mange penge at spare ved at indhente flere salgstilbud.

3. Det er altid en god idé at have en realistisk forventning til udbudsprisen af din bolig. Ejendomsmæglerne kan godt vurdere din boligs værdi lidt forskelligt, og det er derfor vigtigt at få din bolig vurderet af flere ejendomsmæglere.

4. For at få den bedste salgspris kan det være afgørende, at du påbegynder dit boligsalg i god tid. Hvis du er afhængig af at din bolig skal sælges hurtigt, vil dette ofte afspejle sig i en lavere salgspris.

5. Det er vigtigt din bolig ser ren, pæn og præsentabel ud til fremvisningerne. Evt. fejl på boligen skalgerne være udbedret og det kan give potentielle købere en fornemmelse af en større bolig, hvis der er ryddet op og hvis der fx ikke er for mange møbler i indretningen

588 boligejere

Har vi indtil nu hjulpet med at få den bedste salgsaftale på deres bolig, og vi kan også hjælpe dig - Få uforpligtende tilbud i dag.

Få gratis tilbud